AJANKOHTAISTA

MEITÄ ON NYT NELJÄ!

Saimme vahvistusta tiimiimme kun Milla Hannikainen siirtyi palvelemaan asiakkaitamme myös myynnin puolelle! Milla sisustaa sekä kalustaa Askon lainakalusteilla tyhjillään olevia asuntoja, järjestelee ja stailaa jo asuttuja asuntoja sekä nyt kaiken tämän lisäksi myös löytää asunnoille uudet onnelliset omistajat.

Toinen tuore vahvistuksemme Jallu Kauppinen palvelee teitä asuntomyyjänä ja vuokravälitysasioissa. Monipuolinen elämänkokemus ja yrittäjyystausta myyntialalta ovat tämän Länsirannikolta paluumuuton tehneen Kotkan pojan vahvuuksia.

Monessa mukana olleella Jallulla on työntekoa kohtaan ennakkoluuloton asenne, ja tästä syystä sinunkin asuntosi myynti hoituu jouhevasti, suurella sydämellä ja positiivisella asenteella.

Kun haluat että asuntoasi myy jalat tukevasti maassa seisova aikuinen mies, on valintasi Jallu.

milla
jallu_6771_valmis1-002

Haluatko että sinun asuntosi erottuu muista myyntikohteista? 

Toivotko lyhyempää myyntiaikaa? 

Kaipaatko apua sisustukseen tai järjestykseen?

MYYNTISTAILAUKSELLA APUA ASUNNON MYYNTIIN

"Kodin sisustamisessa sekä tilojen järjestämisessä viihtyvyys ja toimivuus ovat avainasemassa. Kun lähden tekemään sisustusta, tuon siihen mukaan talon henkeä ja mietin punaisen langan joka johdattaa sisustuksen yhtenäisesti läpi asunnon.

Asunnon myyntistailaus voidaan toteuttaa eri tavoin. Kalustettua asuntoa voidaan tarvittaessa karsia ja järjestellä uudelleen. Tyhjään asuntoon tuodaan lainakalusteet ja -somisteet jolloin asunto on kodikkaampi ja ostajan on helpompi hahmottaa asunnon mittasuhteet.

Myyntistailauksella asuntosi erottuu edukseen muista kohteista, joka tulee vaikuttamaan positiivisesti myyntiaikaan ja jopa toteutuvaan kauppahintaan." Milla Hannikainen